Tips voor moederdag

13:14:00


Nog een paar dagen en dan is het weer moederdag, tijd om jou moeder in het zonnetje te zetten. Ik heb wat leuke tips voor jullie verzameld.


1. Koop een weckpot en doe daar lekkere mini verzorgings producten in. Zoals een maskertje, nagellakje, handcreme, en een lief persoonljjke briefje.  Kleed de pot leuk aan met linten en een kaartje2. Koop het boekje mama vertel eens. Daar kan je moeder inschrijven voor jou. Als de vragen uit het boek beantwoord zijn heb je een prachtig document om voor altijd te bewaren. Het is iets persoonlijks en erg bijzonder. Bron

3. Koop een grote pot of herbruik een pot. Doe daar 365 briefjes in voor je moeder. Met mooie citaten en persoonlijke briefjes. Zo heeft ze een jaar lang plezier ervan. Deze weckpot had ik laatst voor mijn zusjes haar verjaardag gemaakt.


4. Kies een mooie citaat of gedicht voor je moeder. Print deze en lijst hem in.


5. Moederdag chocoladehart
Met dit moederdag cadeau ben je super origineel en bovendien is het nog lekker ook. Het mooie van dit chocoladehart is dat je er een bijzondere foto en of tekst bij kunt doen zodat je jou moeder je mooiste dag van dit jaar kunt geven.
Jouw ontwerp wordt met volledig eetbare inkt geprint op een puur, melk of wit chocolade hart. Deze chocoharten vallen bij iedere moeder gegarandeerd in de smaak. Het lekkerste en origineelste Moederdag cadeau van dit moment. Bron6. Canvas versieren
Bij Action, Xenos of Hema kun je zulke canvassen goedkoop vinden. Hartstikke leuk om te beplakken met mooi papier (of krantenpapier) en er mooie figuurtjes op te maken. Leuk natuurlijk als ze iets zeggen over je moeder en jou maar het is ook al heel tof dat je iets zelf maakt!
Bron: welke.nl

Ik wens alle mama's een hele fijne gezellige moederdag!

You Might Also Like

2 reacties

Instagram

Subscribe