Amanprana Kinderolie Babynero

06:39:00

Ik vind het belangrijk om de huid van mijn dochtertje goed te verzorgen. Voor mezelf en ook voor haar gebruik ik dan ook liever producten die op natuurlijke basis zijn. Baby/kinderhuidjes zijn vaak erg gevoelig en daarom is het belangrijk om erbij stil te staan waarvoor je kiest. Ik ontving enkele maanden geleden deze baby oil en tot de dag van vandaag gebruik ik deze dagelijks!


Over Amanprana Kinderolie Babynero
"Amanprana Kinderolie Babynero ★ De huid van baby en peuter zijn gevoeliger. Amanpran Kinderolie Babynero is een zonnige, vrolijke en warme olie die gebruikt kan worden voor baby’s en alle leeftijden daarna. Gebruik deze olie om je baby lekker mee in te smeren na het badje, om de babyhuid zacht en soepel te houden. Of voeg een scheutje Amanprana Kinderolie Babynero toe in het bad. Masseer je kindje en schep daarmee een mooie band tussen ouder en kind van jongs af aan. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zuigelingen een sterke behoefte hebben aan warm en liefdevol contact, dat ze zich dan ook sneller ontwikkelen en gelukkiger voelen. Doe wat Amanpran Kinderolie Babynero op een wattenschijfje om de gevoelige babybilletjes te verzorgen." Bron

Ingrediënten:Over de verpakking
De fles is van donker, hard glas en is voorzien van een handig doseer pompje. De verpakking is door de blauwe etiketten lekker opvallend en vrolijk!

Ervaring
Ik heb deze olie goed en lang getest vanaf begin maart om precies te zijn. Ik vond het erg leuk om dit verzorgingsproduct voor mijn dochtertje te ontvangen. Ik gebruik deze olie elke dag na het badje. Mijn dochtertje was zelf ook gelijk enthousiast en na haar badje roept ze altijd "olie, olie'! Zo leuk dat ze er enthousiast over is. De olie is makkelijk te doseren en heb in totaal per keer vier pompjes nodig. De olie is geelig en heeft een zachte, natuurlijke geur. Wat ik erg belangrijk vond is dat het goed verzorgt en ook snel intrekt en gelukkig doet dat het ook. Doordat deze olie snel intrekt laat het geen vlekken op de kleding achter.

Ben je zwanger dan heb je kans op zwangerschapstrienen en deze olie is dus ook erg goed voor de zwangere vrouwen want het voorkomt, verminderd en verzacht de huid.

Conclusie
Ik ben erg te spreken en tevreden over deze baby/kinderolie. De fles heeft een inhoud van 200ml en is echt heel zuinig in gebruik. Ik gebruik nu ruim vier maanden deze olie elke dag en ben nu net op de helft. Ook gebruikte ik deze olie toen mijn dochtertje de waterpokken had, want die voelde droog aan en door deze olie te gebruiken werden ze minder droog en heeft mijn dochter geen last gehad van jeuk. Ook gebruik ik deze babyolie tegen luier uitslag waar mijn dochtertje snel last van heeft maar hierdoor weer snel weg gaat.

Amanprana Kinderolie Babynero is verkrijgbaar bij SolobioMooi voor €31,95

Ben jij al bekend met de webshop SoloBioMooi? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke 

Follow on Bloglovin* Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.  

You Might Also Like

6 reacties

 1. Ik ken de webshop wel, maar nog geen producten geprobeerd! De verpakking ziet er echt vrolijk uit. XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken de webshop niet .. maar tof dat het werkt bij jou dochter werkt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken de webshop helemaal niet. Goed dat ie zo lang meegaat , maar dat mag voor de prijs ook wel ;)

  XOXO Faye (van ByFaye.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijke olie ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Instagram

Subscribe