Delen hoeft niet meer! Kneipp’s nieuwe mannenlijn

06:45:00

Vrouwen opgelet, ook voor jullie man is er nu volop Kneipp douchepret! Drie heerlijke doucheproducten speciaal ontwikkeld voor de bewuste man van deze tijd. Een frisse douche die je man klaarstoomt voor een enerverende dag. Kortom: de ideale huidverzorging voor de man met natuurlijke ingrediënten zoals zeemineralen, guarana en verse ceder.
Kneipp heeft haar nieuwe mannenverzorging perfect afgestemd op de wensen voor de moderne man. Ze zijn bewust bezig met lichaamsverzorging en in deze drukke tijd kiezen zij voor het gemak van een 2-in-1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop! 
Er zijn drie varianten: 
2-in-1 Douche Ready to Go (200 ml - € 4.99)

Ervaar de nieuwe verkwikkende energie van Kneipp® 2-in-1 douche Ready to Go. De natuurlijke verzorgende formule met citroengras en Guarana minimaliseert het vochtverlies en beschermt de huid tegen uitdroging. De dynamische geur is stimulerend en activerend terwijl huid en haar mild worden verzorgd. 

Voordelen van het product:

- natuurlijk verzorgende formule met Lemongrass en Guarana 
- beschermt de huid tegen uitdroging 
- een verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen

2-in-1 douche Cool Freshness ( 200 ml - € 4.99)

Ervaar maximale verfrissing en energie met de nieuwe Kneipp® 2-in-1 douche Cool Freshness. De natuurlijk verzorgende formule met cool mint en zeemineralen, minimaliseert het vochtverlies van de huid en beschermt de huid tegen uitdroging. De verkoelende, frisse geur revitaliseert en reinigt tegelijkertijd huid en haar op een subtiele manier. 

Voordelen van het product: 

- natuurlijk verzorgende formule met Coolmint en zeemineralen 
- beschermt de huid tegen uitdroging 
- een verbeterd huidgevoel tijdens én na het douchen

Douche foam Men Only (200 ml - € 6.99)

De nieuwe Kneipp® douche foam Men Only biedt met de stoere mannelijke geur van verse ceder en kostbare jojoba olie een uitzonderlijke douche ervaring. De gel verandert in een weelderig schuim als deze in aanraking komt met water. 

Voordelen van het product: 

- uniek, weelderig schuim 
- natuurlijke formule met verse ceder en kostbare jojoba olie 
- uitzonderlijke douche ervaring 

Verkrijgbaarheid: Exclusief verkrijgbaar bij Etos, Albert Heijn XL en Bol.com.

Liefs, Lonneke

You Might Also Like

6 reacties

 1. Oh mooi, dat klinkt goed! Die man van mij zweert nu bij een doucheproduct van de Aldi en ik vind die ZO NIET lekker ruiken. Mooi excuus om hem deze eens te laten uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit. Een mooie verpakking en ik denk dat de geurtjes lekker ruiken. Misschien eens kopen voor mijn vriendje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De producten zien er erg mooi uit!
  Goeie set dat ze dit gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat ze nu wat hebben voor de mannen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze klinken heerlijk, ik denk dat mijn man dit ook wel heerlijk zal vinden, hij is gek op de meeste geuren van de kneipp producten...

  BeantwoordenVerwijderen

Instagram

Subscribe